This is the story of Team Wolfpack.

The bond between siblings is unbreakable

Team Wolfpack bestaat uit een zus en drie broers: Randa, Jaber, Oussama en Jamaldin. Wij zijn een gek viertal dat sinds dag één eigenlijk al de dikste vriendengroep van Nederland is.

We doen van alles samen. Daar komt de naam Wolfpack dan ook vandaan. Wij zijn net een roedel wolven die samen jagen en niet uit elkaar te krijgen zijn.

De laatste jaren is onze band alleen maar sterker geworden doordat we bijna dagelijks met elkaar in de sportschool te vinden zijn en elkaar motiveren om het beste uit onszelf te halen. We hebben de afgelopen jaren alle vier samen, maar ook los van elkaar een ontzettend grote fysieke, maar vooral mentale metamorfose doorgemaakt. Vanuit een fysiek oogpunt zijn we allemaal sterker en atletischer geworden. Mentaal gezien zijn we vooral een stuk gedisciplineerder en doelgerichter. Dit alles dankzij een gezonde en fitte levensstijl.

Het is de laatste tijd ons doel geworden om ook andere mensen te motiveren en ze te helpen daar waar mogelijk is. Niets is fijner dan een ander dat kleine duwtje in de rug te geven waardoor hij of zij kan excelleren en verder komt dan zelf gedacht.  

We willen dit doen door informatieve en motiverende content online te zetten. Dit doen we door middel van e-books, livestreams en Youtube video’s. Verder is er ook de mogelijkheid om persoonlijke coaching te krijgen. Hieronder vallen trainingsschema’s en voedingsschema’s zodat je gestructureerd te werk kan gaan.

Momenteel zit jij op onze website. We willen je dan ook van harte welkom heten. Onze slogan is namelijk; Are you a lone Wolf? Join the Pack! Iedereen is welkom om zich aan te sluiten bij onze community. We willen dat jij gemotiveerd raakt om het beste uit jezelf te halen. Je hebt zojuist de eerste stap gezet naar een nieuwe of nog betere levensstijl. Jij hebt een doel voor ogen en met wat hulp van ons en andere Wolfpackers ga je dat zeker halen!

Schroom daarom vooral niet om contact met op ons te nemen wanneer je vastloopt en vragen hebt. Wij zijn er voor iedereen!

We wensen je veel lees- en kijkplezier en vooral heel veel kennis toe!

One love – Team Wolfpack ©

Meet the Team

Randa
Wolfpacker

Oussama
Wolfpacker

Jaber
Wolfpacker

Jamaldin
Wolfpacker